subota, 30. svibnja 2015.

Ove dve stvari sprečavaju RAZVOJ RAKA

bngfhfdsx-600x506 68

Da, postoji prirodni način u potpunosti sebe zaštititi od razvoja raka i sprečiti rast ćelija raka. Sve što treba da uradite je da redovno konzumirajte ovu specijalno piće za borbu protiv raka.
Sa samo 2 sastojka pomešana sa vodom je jedan od najlakših prirodnih načina lečenja raka.
Zbog čega je ovo piće tako posebno i zbog čega poseduje ogroman potencijal za borbu protiv raka?
Tajna se prepliće između moćne kombinacije crvenog kupusa i pomorandže. Efekat sprečavanja raka kako crvenog kupusa i narandže je u bogatstvu antioksidanata koje oni poseduju. Bez dovoljno antioksidanata, nastaje rizik od razvoja raka.
Prema istraživanjima sprovedenim od strane američkog ministarstva poljoprivrede utvrdilo se da crveni kupus ima 36 antocijanina koji su delotvorni u borbi protiv raka. Ova jedinjenja su posebne vrste flavonoida koji štite od raka.
Druga studija sugeriše da antocijan ima dvostruko dejstvo u poređenju sa vitaminom C. On gotovo odmah pojačava imuni sistem i stvara prirodnu odbranu.
Nedavne studije naglašavaju značajnu ulogu u prevenciji raka pomorandže. Istraživanja potvrđuju da uvođenje pomorandže u redovnu ishranu može sprečiti ovu bolest za 50%. Pomorandže jačaju imuni sistem i sprečavaju rast tumora.
48 međunarodnih studija o zdravstvenim efektima citrusa su sprovedene od strane Komonvelta naučnih i istraživačkih organizacija u Australiji. Vodeći istraživač dr Baghurst ističe da od svih voća, pomorandže imaju najviši nivo antioksidanata, koji ‘čiste’ štetne toksine ili slobodne radikale. Pomorandže sadrže limonen koji stimuliše antioksidativni sistem, čini detoksikacija enzima u čemu je pomogao da se zaustavi rak pre nego što je bolest mogla da se razvije.
Sastojci:
1/4 crvenog kupusa
6 pomorandži
2 čaše vode
Uputstvo:
Sitno iseckajte crveni kupus, iscedite sok od narandže i dodajte vodu. Izblendirajte sve dobro dok ne postane kompaktna masa. Konzumirajte piće na prazan stomak tokom dana.

Nema komentara:

Objavi komentar