srijeda, 3. lipnja 2015.

Čaj za leukemiju – kako se leči leukemija prirodnim putem

Recept za čaj protiv leukemije i kako se leči prirodnim putem. Prirodni lek za leukemiju od lekovitog bilja Marije Treben

Čaj za leukemiju - kako se leči leukemija prirodnim putem

Prirodni lek za leukemiju po savetu austrijske travarke Marije Treben je dat u nastavku teksta. Mi bi samo napomenuli da su se recepti Marije Treben iz knjige Zdravlje iz Božije apoteke pokazali delotvorni, zbog čega želimo da sa publikom da podelimo ovaj recept. Ovo nije samo narodni lek za leukemiju, ovo je ujedno i celovita terapija za leukemiju lekovitim biljem, pa ako krećete sa tretmanom i lečenjem, onda pazite da ispoštujete sva pravila za lečenje leukemije koja su data u narednom tekstu – stavljanje obloga od Šveden bitera, izbor hrane, pijenje čaja za leukemiju.

Čaj za leukemiju - kako se leči leukemija prirodnim putem
Kako se leči leukemija prirodnim putem
Leukemije nije naivna bolest iako medicina uspeva neke vidove leukemije da izleči radikalnim metodama. Ima mnogo vrsta leukemije, tako da je bitno na vreme ustanoviti dijagnozu i pratiti uputstva lekara. Prirodno lečenje leukemije je pomoćna metoda i sprovodite je samo uz nadzor lekara.

Leucaemia, leukemija, maligna bolest hematopoeznih organa, koju odlikuje poremećeno razmnožavanje i sazrevanje krvnih ćelija, uglavnom leukocita i njihovih matičnih ćelija, u kostnoj srži, limfnim organima, a često i u drugim organima, a skoro uvek i povećan broj leukocita u perifernoj krvi. Leukemija je najverovatnije i u čoveka izazvana virusima, čije delovanje pomažu nasledni (genski) i izvesni spoljašnji činioci (joni-zujuća zračenja, hemijska jedinjenja i dr.).

Ovde predstavljen recept za čaj za leukemiju i Golden Šveden bitter za terapiju možete kupiti u apoteci Mediflora u Beogradu, Bulevar Kralja Aleksandra 228

Telefon: 011/  380 6281   i Mobilni  063 214 426

. .

ČAJ ZA LEUKEMIJU

Za bolesne od leukemuje preporučuje se sledeća čajna mešavina – sve biljke pomešati zajedno u jedinstven čaj za leukemiju:

30 g koprive, 30 g nevena, 30 g izdanaka zove, 30 g ruse (rosopasa)

25 g suručice, 25 g ivanjskog cveća, 25 g hajdučke trave

20 g pelena, 20 g razgona

15 g kantariona, 15 korena maslačka

Na četvrt litre vode uzeti punu malu kašiku ove čajne mešavine. Tokom dana piti, u gutljajima, najmanje dve litre čaja. Bilo bi od velike koristi kada bi navedene biljke iz prirode mogle da se donesu sveže, ako ne sve, bar neke od njih. Pošto uzrok nastanka leukemije treba tražiti u slezini, dnevno piti i šest gutljaja čaja od iđirota. Ravnu malu kašiku korena iđirota uveče potopiti u hladnu vodu, a ujutro ugrejati i procediti. Pre i posle svakog obroka piti po jedan gutljaj. Tri male kašike (može do tri velike) šveden bitera razblažiti u tri šolje biljnog čaja.

Leukemije ja podeljena na osnovu trajanja bolesti na akutnu i hroničnu leukemiju, a na osnovu tipa ćelija na granulocitnu, limfocitnu i monocitnu.

Preporučuje se stavljanje na jetru i slezinu obloga od Šveden bitera – švedske grančice u trajanju od četiri sata dnevno, kao i parnih obloga od rastavića (za oba vidi Opšti deo). Izbegavati sve vrste namirnica koje sadrže kiseline, kao na primer pomorandže, limun, grejpfrut, razne voćne sokove, sirovo voće, jako začinjena jela, suhomesnate proizvode i masno meso. Kompot od jabuka može da se jede u neograničenim količinama.

Zlatni veliki Šveden biter eliksir dugovečnosti - Golden Grosse Schwedenbitter Elixir Ad Vitam Longam
Najbolji i najači Šveden biter na tržištu  – Golden Grosse Schwedenbitter
Početkom novembra 1978. kod mene su došli očajni roditelji i doveli dečaka koji nije bio napunio ni šest godina. Peter V. iz N. u SRN imao je leukemiju u poslednjem stadijumu. Bolest je počela u maju iste godine, groznicom i bolovima u nogama. Pošto se njegovo stanje nije popravljalo, Peter je maja 1978. dospeo u bolnicu u Manhajmu (Mannheim). Poboljšanje zdravstvenog stanja nije konstatovano ni pri otpuštanju iz bolnice. Kada sam prvi put videla Petera, više nije imao kose, bio je veoma bled i umoran, i nije mogao da jede. Imao je i crne podočnjake; po njegovom izgledu se videlo da je bolestan. Dete je živnulo odmah posle prve kupke od timijana (vidi kod Timijana, Načini upotrebe), koju sam im ja preporučila. Voda za kupku, vraćena na biljku, bila je još dvaput grejana, tako da je ista količina upotrebljena za ukupno tri kupke. Dečak je pio i navedeni čaj. Iako tako malo, dete je gledalo na časovnik, i svakih četvrt sata pilo po gutljaj čaja. I pri jelu se pridržavao dijete koja mu je bila propisana.

Leucaemia acuta – akutna leukemija, klinički oblik leukemije koji naglo počinje i završava se obično smrtno za nekoliko sedmica ili meseci. U sasvim početnom stadijumu može biti aleukemički oblik, ali uskoro broj belih krvnih zrnaca postaje veoma visok.

Krajem novembra 1978. roditelji su se s detetom odvezli u manhajmsku bolnicu kako bi dečakovu krv dali na analizu. Nalaz krvi, ovoga puta mnogo bolji, za profesora je predstavljao pravu zagonetku. Sredinom decembra je dečaku počela da raste gusta kosa; tada je s roditeljima ponovo otišao na analizu krvi. U bolnici su rekli: „Krvna slika je više nego normalna.“ Lekari nisu znali kako da objasne neverovatnu i neshvatljivu promenu nabolje.

U aprilu 1979. je Peter sa svojim roditeljima došao na moje predavanje u Himgauhale/Traunštajn (Shiemgauhalle / Traunstein) u Bavarskoj, i to kao potpuno zdravo dete. Bilo je prisutno oko 1800 ljudi. Srazmeran je bio i aplauz kada sam Petera predstavila publici i ispričala joj istoriju njegove bolesti. I, krajem oktobra iste godine je s roditeljima došao na moje predavanje u Janhale (Jahnhalle) kod Pforchajma (Rforzheim), gde je bilo 2.200 prisutnih. Još jednom sam publici mogla da pokažem sasvim zdravo dete. Kako mi je pisao na Božić, Peter je i dalje pio čaj, a majka mu je na slezinu i vrat stalno stavljala oblog sa šveden biterom i masirala ga uljem od majorana (bile su zahvaćene i limfne žlezde na vratu). Olovkama raznih boja, na listu hartije, nacrtao mi je neven, koprivu i hajdučkku travu, i dole napisao: „Mom spasiocu“.

Leucaemia chronica lymphocytica, hronična limfocitna leukemija, bolest starijih osoba u koje postoji sistemsko povećanje limfnih žlezda, često slezine, manje ili više povećan broj leukocita, smanjenje humorskog imuniteta, autoimune bolesti i limfocitna metaplazija kostne srži.

Bilo je to, za mene, nešto jedinstveno. Roditelji ga i dalje s vremena na vreme vode na analizu krvi iako je Peter sada zdrav dečak.

Smatram da su kontrole kod lekara izuzetno važne, a dobro je nastaviti i sa pijenjem čaja i stavljanjem obloga kako se nekada zloćudna bolest ne bi vratila.

Nema komentara:

Objavi komentar