petak, 5. lipnja 2015.

Da znate koliko je MOĆAN OVAJ NAPITAK u skidanju KILOGRAMA, pili biste ga svakog dana!

92473_profimediakrastavac-voda_630x0

Kada naiđu tropske vrućine, sve što želimo je hlad i jedno dobro osveženje. Do sada ste pili limunadu, ali novi hit je napitak sa krastavcem osvežavajućeg ukusa.

Pored toga što će vas osvežiti istog trenutka, ovo piće ima i brojna pozitivna svojstva, a takođe je i moćan saveznik u borbi proticv celulita i viška kilograma.

Poznato je da voda sadrži nula kalorija, dok jedan krastavac u proseku ima oko 50, što ovo piće čini boljom varijantom od bilo kog kupovnog soka ili aromatizovane vode koja sadrži šećere, veštačke zaslađivače i pojačivače aroma.

Krastavac-voda će vam pomoći da smanjite osećaj gladi, što će vam automatski pomoći u borbi protiv suvišnih kilorama.Takođe, ovo sjajno piće ima i brojne pozitivne efekte na kožu jer je bogata antioksidansima i vitaminima, pogotovo A i D.

Za krastavac-vodu biće vam potrebno:

– 1 svež krastavac
– 2 l vode
– bokal

Krastavac dobro operite, ogulite i isecite na što tanje kolutiće. Bokal napunite vodom i dodajte krastavac. Ostavite piće da odstoje nekoliko sati pre upotrebe, a ukoliko želite možete dodati i limun, limetu ili neki sličan sastojak po želji.

Nema komentara:

Objavi komentar