srijeda, 17. lipnja 2015.

Kako momentalno zaustaviti glavobolju. Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

Kako momentalno zaustaviti glavobolju. Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lijekova protiv bolova

Kako momentalno zaustaviti glavobolju. Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, od kojeg se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna riječ je ovdje – „faktički“. Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lijekova protiv bolova. Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima?

Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Sve što će vam biti potrebno je so i limunov sok.

Kao prvo, treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je veoma obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118. So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da uzmete čašu sveže cijeđenog limunovog soka i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promiješate, preručite u veći sud i u to dodate čašu vode. Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak djeluje momentalno, kao da je prava magija!


Nema komentara:

Objavi komentar