ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Posle trudnoće skinula 30 kilograma: Ovo je njena tajnaEliz Tejlor, australijska manekenka i anđeo "Viktorijas sikreta", pre osma meseci je rodila ćerku Lilu. U trudnoći se ugojila 30 kilograma, ali je uspela da vrati nekadašnju liniju. Ovo su njeni mali trikovi.
- Probala sam razne dijete i sad sam na dijeti prema krvnim grupama. Moje telo se promenilo jer sam ranije jela samo salate i pila sokove- rekla je Eliz koja je posle rođenja ćerke imala 80 kilograma.

  Eliz nije otkrivala svoju krvnu grupu. Dijeta koju je ona koristila ciljano rešava potrebe za hrane, koje određuje krvna grupa.
Krvna grupa utiče i na to kako će telo reagovati na određene namirnice. Ako ste grupa A, najbolje je da jedete vegetarijansku hranu. Ako pripadate grupi B, najbolji izbor za vas su meso divljači, jaja, dok piletnu treba da izbegavate.
Grupa AB treba da izbegava kofein i alkohol, a može slobodno da uživa u morskoj hrani, tofu siru, mlečnim proizvdoima i zelenom povrću, ljudi koji imaju nultnu krvnu grupu treba da zaobilaze kofein, alkohol, mlečne proizvde, treba da se drže crvenog mesa.

Manekenka je u intervjuu za, koji je dala tokom trudnoće, otkrila i svoju rutinu vežbanja- sat vremena dnevno pilatesa i trideset minuta kardio treninga ili brzog hodanja.  Ovakvom vežbanju se vratila i posle porođaja, ali je priznala da niej bilo nimalo lako.

Nema komentara:

Objavi komentar