srijeda, 3. lipnja 2015.

Uz ovu dijetu ćete za sedam dana smršati pet kilograma

Istraživanja su pokazala da su samo dvije banane dnevno dovoljne za 90-minutni trening. Ukoliko ste i vi ljubitelj banana, ova dijeta će vam vjerovatno prijati, a najbolje od svega je što zaista nećete osjećati glad.

Uz ovu dijetu ćete za sedam dana smršati pet kilograma

Doručak

Pojedite samo bananu. Ukoliko budete gladni i nakon 15 minuta, slobodno pojedite još jednu. Ne bi trebalo da jedete drugo voće za doručak, ali ako mislite da vam banana neće biti dovoljno, možete pojesti i dvije-tri kašike kuhanog pirinča. Jedite samo zrele banane, piše Source.

Ručak i večera

Večerajte najkasnije do osam sati uvečer, mada bi bilo idealno da jedete do 18 časova. Što se tiče namirnica za ručak i večeru, niste ograničenei izborom i možete jesti ono što bi i inače jeli. Međutim, trudite se da porcije budu manje, kao i da izbjegavate deserte.

Voda

Tokom dijete jedina tečnost koja vam je dozvoljena je isključivo voda, mineralna ili obična. Trudite se da voda koju konzumirate bude sobne temperature.

Užina

Oko tri sata poslije podne možete pojesti dvije kockice crne čokolade ili niskokalorični kolačić. Krofne, sladoled, čips i slične grickalice nisu dozvoljene.

Rano u krevet

Trudite se da odete na spavanje najkasnije do ponoći.

Vježba

Tokom ove dijete nije neophodno vježbati, ali ukoliko želite, napred. Ipak trudite se da što više pješačite.

Nema komentara:

Objavi komentar