četvrtak, 11. lipnja 2015.

Za četiri meseca skoro 32 kilograma manje: Svetska mega zvezda, Keli Roland, otkriva kako je uspela da se vrati u formu (INFO)

pevacica

Četiri meseca nakon rođenja sina Titana, Keli Roland smršala je skoro 32 kilograma. Za razliku od većine zvezda, koje kriju kako su smršale, bivša članica ženskog benda „Destiny’s Child“ otkrila je kako se vrtatila u formu.

Tridesečetvorogodišnja pevačica porodila se u novembru. Nakon trudnoće ostala su joj 32 kilograma viška kojih je uspela je da se reši zahvaljujući fitnes programu SoulCycle koji na prvom mestu podrazumeva vožnju sobnog bicikla u trajanju od 45 minuta.

Uz redovan trening, Keli je korigovala i ishranu, a odlučila se za režim ishrane kog se pridržavaju i Miranda Ker i Džesika Alba, pravilo 80/20.


– To znači da 80 odsto vremena treba da se hranite pravilno i zdravo, a 20 odsto vremena imate slobodu da se opustite i jedete šta vam je volja. Ovakav način ishrane omogućio mi je da jedem ono što volim, a ponekad sam mogla sebi da dozvolim i da se častim jednom margaritom. To je fenomenalno – rekla je Keli.

Keli u septembru 2014. godine, dva meseca pre rođenja sinaIme za sina izabrao je tata, a Keli kaže da najviše uživa u ulozi majke.  – Mislim da je nabolji deo majčinstva to što sam Titanova mama. On je jedno zaista neverovatno dete – ponosno ističe pevačica.

Nema komentara:

Objavi komentar