utorak, 16. lipnja 2015.

Uz ovaj napitak salo naprosto nestaje .. Napitak koji svi preporucuju ...Ako imate problema sa prekomjernom tjelesnom masom, odnosno nakupinama sala, predlažemo vam da oprobate ovaj prirodni napitak koji naprosto topi salo.

Kao i kod svake dijete, važno je držati se pravila. Što se tiče ovog napitka, važno je samo da ga točno pripravite i pijete ga redovito. Kasnije preostaje samo uživati u sjajnim rezultatima, a prvi se javljaju za manje od mjesec dana.

Potrebno vam je: šalica soka od rajčice, četvrtina šalice limunovog soka, žličica naribanog đumbira, jedna ljuta papričica (ili pola žličice papra) te dvije stabljike celera (srednje veličine).

Pomiješajte sok od rajčice, limunov sok, đumbir i mljevenu ljutu papričicu. Dobit ćete 220 ml napitka. Poslužite ga u staklene čaše i dodajte napitku cijele stabljike celera. Celer se jede usporedno s ispijanjem napitka.

Dnevno između obroka pripremite si sveukupno tri čaše ovog razbijača masnoća, a pripremite li više tekućine unaprijed, čuvajte je u hladnjaku.

Ustrajte u ovom i rezultati će biti vidljivi već nakon mjesec dana.

Nema komentara:

Objavi komentar