ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Za sve vrste cisti ovaj recept je prijeki lijek!

Za sve vrste cisti ovaj recept je prijeki lijek!

Ovom prilikom vam želimo predstaviti jako učinkovit prirodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti.

Glavni sastojak lijeka je kaktus aloja.

Evo recepta i uputa za pravljenje prirodnog lijeka za ciste

Biti će vam potrebno pola litre medicinskog alkohola (špirita, nije bitan postotak), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kave od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalijevati zadnjih 7 dana pred branje listova).

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu.

Dodate ostale sastojke i dobro izmiješate.

Bit će vam potrebna veća staklenka po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.

Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procijedite smjesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna žlica.

Bitno je da želudac bude prazan prije i nakon korištenja lijeka kako se ne bi miješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.

Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama. Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje općeg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini.

Mjera koju smo mi naveli (Jedna jušna žlica) je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se postupno smanjuje prema težini djeteta. Dijete od 35 kg koristi pola jušne žlice tri puta na dan.

Nema komentara:

Objavi komentar